fbpx

.

Vi bryr oss om våre vikarer og deres arbeidsmiljø, og har av den grunn høy standard for prosedyrer og rutiner. Målet med dette er å skape og opprettholde en langsiktig relasjon.

Viva som arbeidsgiver

Viva Bemanning er et ungt bemanningsselskap inne helse og omsorg som ble grunnlagt i 2019 og har på kort tid vokst fra å være en liten bedrift til å være aktiv i hele Sverige og Norge. Vi fyller noen av samfunnets viktigste posisjoner og utgjør en forskjell på individ-, organisasjons- og samfunnsnivå. Våre ansatte har et bredt spekter av kompetanse og mange års erfaring innen rekruttering og bemanning, men vi er ikke redde for å tenke nytt. Internt rekrutterer vi medarbeidere med ulik bakgrunn og utdannelse, alt for ikke å bli sittende fast i de samme gamle hjulsporene og for å kunne utvikle våre tjenester til akkurat det som har manglet i markedet – for både konsulenter og pleiere.

Vi bryr oss om våre vikarer og deres arbeidsmiljø og har derfor prosedyrer på høyt nivå der målet er å skape og opprettholde et langsiktig forhold. Vi er tilgjengelige hele døgnet og tilbyr førsteklasses service. For oss er det viktig at arbeidet vi gjør bidrar til en bedre verden, derfor reinvesteres deler av overskuddet som skapes i grønne prosjekter samt i skole, omsorg og velferd.

Hvorfor Viva Bemanning?

”Vi ser att det förekommer en stor brist på personal inom vården, inte minst i de mer avskilda kommunerna runt om i Norge. Där kan det vara extra svårt att få rätt kompetens vid rätt tillfälle. Viva Bemanning vill skapa nya möjligheter så att fler får chansen att få den hjälp de behöver och förtjänar. Vi vill hjälpa till att fylla de luckor som existerar och förbättra tillgängligheten inom vården för alla!

– Mikael Bolin, Administrerende direktør.

micke-2

Din trygghet är viktig för oss

Forsikringer

For oss er det viktig at du føler deg trygg i din tid som vikar gjennom oss. Derfor er du forsikret til og fra jobb, gjennom hele arbeidsdagen og har mulighet for erstatning dersom det skulle oppstå en ulykke.

Tjenestepensjon

Tjenestepensjon er noe vi tilbyr våre vikarer gjennom tarifflignende løsninger. Forskjellen er imidlertid at opplegget er mer fleksibelt bygget opp for å kunne tilpasses deg og dine ønsker. Kontakt oss så forteller vi deg mer!

Tilgjengelighet 24/7

Noen ganger kan det være en utfordring å være ny på jobb og knapt finne arbeidsplassen, ikke minst på nattevakter med færre kolleger på stedet. Vi i Viva Bemanning er tilgjengelig 24 timer i døgnet for våre konsulenter slik at du alltid har noen å henvende deg til med dine spørsmål.

Forventninger til deg

Viva Bemanning ønsker å jobbe med mennesker som streber etter å gjøre samfunnet til et bedre sted for alle. Som vikar hos oss er du publikums ansikt utad og forventes å opptre profesjonelt samtidig som du tilbys en fleksibel og godt betalt tjeneste. Du velger selv hvor og når du vil jobbe rundt i Sverige, og tidsrapportering gjøres enkelt gjennom våre systemer.

Kompetent personalet

Vi er her for at dine ønsker skal kunne oppfylles på best mulig måte. Bemanningsprosessen er til for at du får det oppdraget du virkelig føler deg motivert til å utføre. Under oppdraget har du så løpende kontakt med din personlige konsulentsjef som jobber dedikert for å gi deg best mulig forutsetninger for å trives. Etter at oppdraget er fullført, vil vi ta vare på kontaktinformasjonen din dersom du ønsker å forenkle søkeprosessen for eventuelle fremtidige oppdrag og kontakte oss hvis det dukker opp noe interessant.
function getDomainAndPage() { // Get the current URL var currentUrl = window.location.href; // Split the URL to extract the domain and page var urlParts = currentUrl.split("/"); var domain = urlParts[2]; // Get the domain var page = urlParts[urlParts.length - 1]; // Get the last part as page // Return domain and page as an object return { domain: domain, page: page }; } // Function to push domain/page information to Google Tag Manager function pushDataToGTM() { // Get domain and page information var domainAndPage = getDomainAndPage(); // Push domain and page information to dataLayer window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ 'event': 'domainPageInfo', 'domain': domainAndPage.domain, 'page': domainAndPage.page }); } // Call the function to push data to Google Tag Manager pushDataToGTM(); // Function to modify Contact Form 7 submission function modifyCF7Submission() { // Capture the form submission event document.addEventListener('wpcf7mailsent', function(event) { // Get the form element var form = event.detail.target; // Get domain and page information var domainAndPage = getDomainAndPage(); // Create a hidden input field for domain var domainInput = document.createElement('input'); domainInput.setAttribute('type', 'hidden'); domainInput.setAttribute('name', '_domain'); domainInput.setAttribute('value', domainAndPage.domain); // Create a hidden input field for page var pageInput = document.createElement('input'); pageInput.setAttribute('type', 'hidden'); pageInput.setAttribute('name', '_page'); pageInput.setAttribute('value', domainAndPage.page); // Append the hidden input fields to the form form.appendChild(domainInput); form.appendChild(pageInput); }, false); } // Call the function to modify CF7 submission modifyCF7Submission(); // Execute this function when the Contact Form 7 is submitted document.addEventListener('wpcf7mailsent', function(event) { var formData = getDomainAndPage(); // Push the domain and page information to the dataLayer window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ 'event': 'cf7Submission', 'domain': formData.domain, 'page': formData.page }); }, false);